Mainontaa Kampin kauppakeskukselle

Olen ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Kampin kauppakeskuksen mainontaa niin digitaalisissa kuin perinteisissäkin medioissa.

Nitrossa työskennellessäni olen Kampin katalogin taiton lisäksi ollut mukana suunnittelemassa myös kauppakeskuksen mainontaa. Alkuaikoina erityisesti sosiaalisen median mainonnan ja ulkoasun suunnittelu olivat minun vastuullani. Vuonna 2013 toteutimme Kampille Grand One 2013 -kilpailussa verkkomainoskategorian kunniamaininnan saaneen mainoksen Helsingin Sanomien iPad-sovellukseen, jossa hyödynsimme kaudentuotteiden esittelyyn Pinterestiä. Viime vuosina olen toteuttanut Kampille heidän kausikampanjointiinsa liittyiä monenlaisia banneri-, mobiili-, iPad-, ja ulkomainoksia. Ohessa muutamia esimerkkejä vuosien varrelta.

 Facebook-mainontaa ja sisältöjä – joulu 2013

Verkkopalvelun sisältöjä ja kuvatuotantoa, 2013

Pinterest-tuotekatalogi netissä, 2013

Kampin joulun 2013 HS-iPad-mainos pinterest-ulottuvuudella

Liisa Stenberg
Liisa Stenberg is a Finnish writer and designer who has lived in Japan during her study years and travels back to her “other home country” almost yearly. She has published one guide book about living in Japan in Finnish (Vuosi Japanissa, published by Finn Lectura, 2011).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *