Tilaustyönä taulu pariskunnan yhteisestä taipaleesta

Yksi tämän vuoden vapaa-ajan projekteistani oli tilaustaulu, jonka tein tuttavapariskunnalle.

Heidän toiveensa oli saada olohuoneeseen suurikokoinen leveä kuvitettu työ, joka kertoisi visuaalisen tarinan heidän tähänastisesta yhteisestä taipaleestaan ja kuvaisi myös heitä persoonina. Työhön ujutettiinkin monenlaisia yksityiskohtia mm. pariskunnan lapsuudenvuosilta, teiniajoilta, hauskoja muistoja tapaamisen ensihetkistä, treffeistä, harrastuksista, perheenjäsenistä ja tärkeästä hääpäivästä.

Lopputulos oli näyttävä digitaalinen kuvitus, jolla oli leveyttä huimat 1,6 m. Työstössä hyödynsin paljon pariskunnan valokuvia, jotta lapsuuden maisemat, vihkikirkko ja muut tärkeät yksityiskohdat olisivat sarjakuvamaisesta tyylistä huolimatta tunnistettavissa. Värimaailman pyrin tekemään pariskunnan kodin sisustukseen sopivaksi toiveiden mukaan.

 Alla yksityiskohtia taulusta. Klikkaa kuvia tarkastellaksesi niitä isommassa koossa.

Liisa Stenberg
Liisa Stenberg is a Finnish writer and designer who has lived in Japan during her study years and travels back to her “other home country” almost yearly. She has published one guide book about living in Japan in Finnish (Vuosi Japanissa, published by Finn Lectura, 2011).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *