Pitäisikö yrityksesi painua mieliimme?

“Hyvä yritysilme kertoo ensi silmäyksellä asiakkaalle, mistä yrityksen toiminnassa on kyse, millaisilla arvoilla toimitaan ja miten luotettavaa toiminta on. Millaisen viestin sinä haluat antaa? “

Brändi luoma mielikuva ohjaa asiakkaan vuorovaikutusta yrityksen kanssa ja lisää asiakasuskollisuutta. Yritysilme, yritysviestinnän kulmakivi, ei ole siis yhdentekevä, vaikka asiakaspohja olisi jo olemassa, mutta uudelle yritykselle brändisuunnitelman tulisi olla kaiken toiminnan pohjana.

Liisa Stenberg
Liisa Stenberg is a Finnish writer and designer who has lived in Japan during her study years and travels back to her “other home country” almost yearly. She has published one guide book about living in Japan in Finnish (Vuosi Japanissa, published by Finn Lectura, 2011).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *